dimecres, 27 d’agost del 2014

Última trobada d'aquest estiu

Bé, nenes i nens

Ahir ja vam fer l'última trobada de la Colla de la Lectura Infantil d'aquest estiu, de la que en parlarem en una altra entrada.

Avui tan sols volem penjar el vídeo que us hem fet de record i que ja vareu poder veure en primícia ahir.





En un mail privat us enviarem un enllaç perquè el pugueu descarregar directament.

Ens agradaria molt que ens donéssiu la vostra opinió i la dels vostres pares sobre la Colla de la Lectura Infantil d'aquest estiu.

Fins aviat!!!

5 comentaris:

  1. M'ha agradat molt el vídeo perquè es molt xulo i molt maco. El que m'ha agradat mes es la cançó i les fotos de ganyotes. Estic molt contenta d'haver pogut venir a fer aquesta activitat amb vosaltres a la biblioteca . Fins l'estiu que ve !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens ha agradat molt el teu comentari, però una altra vegada, si no tens vergonya, ens agradaria saber el teu nom.

      Elimina
  2. Hola,
    soy la madre de Marta Fabre. Como ella está unos días con sus yayos y no puede acceder a Internet comento yo la experiencia que he vivido con ella. A Marta le gusta mucho leer y se apuntó muy ilusionada. De todas las sesiones salía muy contenta. Encuentro que han sido sesiones muy dinámicas y animadas y que le han ayudado a disfrutar más todavía de la lectura. Si el año que viene repetís experiencia quiere apuntarse otra vez. Muchas gracias por todo y un saludo. Arantxa

    ResponElimina
  3. Hola Arantxa
    Moltes gràcies per participar al nostre blog.
    L'objectiu de la Colla és mostar als nens que llegir és molt divertit. Si ho hem aconseguit amb la Marta, ens donem per satisfets.

    ResponElimina